- Niet op voorraad
De tortilla de patatas of Spaanse tortilla vindt haar oorsprong in het binnenland van Spanje. Het gaat om een dikke omelet van ei, aardappels, ui en olijfolie. De tortilla kan zowel koud als warm worden gegeten, als voorgerecht, als toevoeging aan een salade, op een baguette met tomaat, of in blokjes of puntjes als tapa.
Ingrediënten: aardappelen, eieren, knoflook, olijfolie, zwarte peper, (rode) ui, (zee)zout, avocado, honing, limoen, Spaanse peper, peterselie, tomaat.
Te bestellen tot 4 april, 24:00 uur.
Af te halen op 5 april tussen 18:00 en 18:30 uur.
Als je bij jouw bestelling de tijd vermeldt hoe laat je de maaltijd komt ophalen, dan zorgen wij dat je de maaltijd op dat moment warm mee kunt nemen.
Van Kinsbergenstraat 14-H, 1057 PP Amsterdam
Reacties op Spaanse tortilla met tomaten-avocado salade
Datasheet