Vegetarische kinderkooklessen

Lekker koekjes en taartjes bakken, of koken voor jouw vader en moeder! Zou je dat niet willen leren? Kom leren koken bij Roeland en Piet.


Wij hebben een keuken met genoeg ruimte voor 6 kinderen. Wij geven kinderkooklessen in series van 4 lessen per cursus. Elke 1e maandag van de maand begint een nieuwe cursus. Tot 1 week van te voren kan er ingeschreven worden. De lessen zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Een serie van 4 lessen kost € 60 inclusief recepten en ingrediënten. De lessen gaan door bij een minimum inschrijving van 4 kinderen. De groepsgrootte is maximaal 6 kinderen. De lessen zijn van 16.30 uur tot 18.00 uur.

 

Aanmelding:  vul het onderstaande formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Vegetarisch koken voor volwassenen

Kom leren vegetarisch koken bij Roeland en Piet.


Wij hebben een keuken met genoeg ruimte voor 4 volwassenen. Wij geven kooklessen in series van 4 lessen per cursus. Aan het einde van de les eten we samen wat we gekookt hebben. De lessen worden gegeven onder het genot van een drankje. Elke 1e donderdag van de maand begint een nieuwe cursus. Tot 1 week van te voren kan er ingeschreven worden. De lessen zijn geschikt voor iedereen. Een serie van 4 lessen kost € 100 inclusief recepten, ingrediënten en drank. De lessen gaan door als de groep compleet is. De groepsgrootte is maximaal 4 personen. De lessen zijn van 19.00 uur tot 21.00 uur.


Aanmelding: vul het onderstaande formulier in.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Impressie kookworkshop voor kinderen