Vegetarische catering

Wij zorgen graag voor een heerlijke vegetarische catering, voor feest, trouwerij, of anders. Voor een kleine groep personen tot grotere gelegenheden. Wij maken speciaal voor jouw gelegenheid gerechten en hapjes met gebruikmaking van verse - en zo mogelijk biologische - ingrediënten. Er is dus geen sprake van levering uit voorraad.

Hierboven enkele foto's van gerechten die wij gemaakt hebben. Wij vinden het zelf het prettigst om samen met jou te komen tot een op maat gesneden invulling van jouw wensen. Dat doen wij door eerst een gesprek met jou te hebben, waarin we aftasten wat jouw wensen en mogelijkheden zijn. Daarna komen we met een voorstel inclusief offerte, waarna natuurlijk van alles nog gewijzigd kan worden, totdat we met elkaar tot overeenstemming komen hoe we het precies gaan doen. Wij gaan dan hard aan het werk, totdat het grote moment aangebroken is, en dan is het: genieten!

Wij hebben de catering verzorgd voor o.a. Circus Zanzara, Theater na de Dam (2015), Mediamatic Ignite, Stadsdeel West, Vodafone Firestarters en diverse particulieren. Onze ervaring is dat iedereen die ons ingeschakeld heeft razend enthousiast was over het heerlijke vegetarische eten. Heb je vragen of wil je een offerte, vul dan het formulier in.

Aanvraag vegetarische catering

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.